Φρίκη: Έβγαλε τα μάτια του γείτονά του επειδή τον ενοχλούσε ο… κόκορας!


Ο δράστης σκότωσε εκτός από τον γείτονά του και τον κόκορα.

Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της άγριας δολοφονίας ενός 72χρονου από τον γείτονά του για μια ασήμαντη αφορμή.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι έβγαλε τα μάτια του γείτονά του επειδή ο κόκορας που είχε στην αυλή του έκανε πολύ θόρυβο. Εκτός από τον 72χρονο Benny Foutch, ο δράστης σκότωσε και τον κόκορα.

Ο 47χρονος Richard Ellison κρατείται στη φυλακή και η εγγύηση ορίστηκε στα 200.000 δολάρια. «Πήγε στο σπίτι του γείτονα και πρώτα σκότωσε τον κόκορα. Μετά σκότωσε και τον 72χρονο και στη συνέχεια του έβγαλε τα μάτια” δήλωσε ο ντετέκτιβ της υπόθεσης, M.S. Hornστην εφημερίδα MetroNews.

«Το θύμα είχε ένα προσθετικό πόδι και καρκίνο. Ο τραυματισμός στα μάτια του ήταν εμφανής. Ήταν τα μόνο εμφανή τραύματα που είδαμε» πρόσθεσε. Σύμφωνα με την MetroNews, ο δράστης κατά τη διάρκεια της ανάκρισης είπε ότι ο διάβολος τον ανάγκασε να το κάνει.

Έχει διαταχθεί ψυχολογική αξιολόγηση του 47χρονου. Όταν κοιτάς το θύμα, το βγάλσιμο των ματιών του είναι η εμφανής αιτία θανάτου αλλά αναμένεται και η επίσημη νεκροψία, αναφέρουν δικαστικές πηγές.

Η σύντροφος του δράστη είπε στους αστυνομικούς ότι ο Ellison είχε κάνει κάποια σχόλια για τον κόκορα του θύματος και για το γεγονός ότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ