Χαρδαλιάς: Μόνο ένα κρούσμα κορονοϊού σε 21 πτήσεις από το εξωτερικό


Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της άρσης των μέτρων εξέφρασε κατά την ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Αναφερόμενος στο ζήτημα του τουρισμού, ο επικεφαλής Πολιτικής Προστασίας γνωστοποίησε πως σε 21 πτήσεις από το εξωτερικό διαπιστώθηκε έναν μόνο κρούσμα. «Τα εισερχόμενα κρούσματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί», σημείωσε.

Όσον αφορά το κρίσιμο θέμα της επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών, ο επικεφαλής Πολιτικής Προστασίας επεσήμανε ότι τη Δευτέρα (25/05) θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι από 25 Μαΐου ανοίγουν και πάλι καφετέριες και εστιατόρια ενώ, σταδιακά γίνεται η επανεκκίνηση του τουρισμού. Όπως είπε, θα υπάρχει συνεργαζόμενος γιατρός για κάθε κατάλυμα αλλά και δημιουργία ειδικών χώρων καραντίνας ανά περιφέρεια και ανά νησί.

«Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη συγκυρία, βγήκαμε πιο δυνατοί με μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ