Βρετανία: Η αδιαφορία του παλατιού – «Γύρισαν την πλάτη» σε Χάρι και Μέγκαν


Έχουν περάσει δύο χρόνια από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο κάστρο του Γουίνσδορ, στις 19 Μαΐου 2018.

Κι ενώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπως και οι θαυμαστές του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ τίμησαν την επέτειο με σχόλια και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπήρχαν κάποιοι που δεν ευχήθηκαν δημόσια στο ζευγάρι!

Πριν από λίγες μέρες, ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν, Άρτσι έγινε ενός έτους και το παλάτι ανέβασε ποστ στο instagram, για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Μάλιστα, το ίδιο έκαναν και η Κέιτ με τον Γουίλιαμ, στέλνοντας ευχές για τα πρώτα του γενέθλια με μια οικογενειακή φωτογραφία από τη βάφτισή του.

Λίγες μέρες αργότερα, το ζευγάρι είχε επέτειο γάμου και το παλάτι τους… αγνόησε επιδεικτικά. Καμία αναφορά, καμία φωτογραφία, καμία ευχή για το ζευγάρι για την επέτειο των δύο ετών από τον βασιλικό γάμο τους.

Στην πρώτη επέτειο του γάμου των Σάσεξ, η βασιλική οικογένεια είχε αναφερθεί στην επέτειο, δημοσιεύοντας μία τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού, να ανταλλάσσουν φιλιά έξω από την εκκλησία που παντρεύτηκαν.

Με πληροφορίες από: Sun

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ