ISS Facility Services Hellas: Η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα με κορυφαίο ππίπεδο Πιστοποίησης κατά του Covid-19


H ISS Facility Services Hellas είναι η μοναδική εταιρεία που έχει λάβει το ανώτατο επίπεδο “Excellent” στην πιστοποίηση κατά Covid Shield από τον Οργανισμό TUV Austria Hellas.

Η εταιρεία, τηρώντας αυστηρά μέτρα για την προστασία της ανθρώπινης υγείας και την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας εξάπλωσης του Covid-19, έλαβε τη σημαντική αυτή πιστοποίηση ώστε να διασφαλίσει την ομαλή επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία της. 

Η ISS Facility Services Hellas αξιολογήθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις διαδικασίες που καθορίζονται από το σχήμα “Covid-Shield” τις οποίες μια επιχείρηση ή ένας οργανισμός καλείται να εφαρμόζει ώστε να εξασφαλίσει τη σχετική πιστοποίηση.

Ο κος Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ISS Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Είναι ευθύνη μας να κάνουμε ό,τι είναι εφικτό ώστε να συμβάλουμε στην υγεία και στην ασφάλεια των ανθρώπων μας οι οποίοι επιστρέφουν στο χώρο εργασίας και στη νέα κανονικότητα για όλους μας.

Παράλληλα, με το ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης Covid-Shield ενισχύουμε και την εμπιστοσύνη που έχουμε καλλιεργήσει με τους πελάτες μας. Όλοι εμείς στην ISS δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας με αξιοπιστία». 

Από την πλευρά της, η Quality Manager της ISS Ελλάδας, κα Αθηνά Κόρμαλη πρόσθεσε: «Το ανώτατο επίπεδο “Excellent” επιβεβαιώνει ότι η ISS είναι ένας υπεύθυνος οργανισμός που λειτουργεί υποδειγματικά, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια του προσωπικού, μέσα από άριστες υποδομές και εξοπλισμό στις κτηριακές εγκαταστάσεις της». 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ