Άγνωστοι πυρπόλησαν οχήματα στην Ευελπίδων


Μέσα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κατάφεραν να μπουν εμπρηστές τα ξημερώματα και να πυρπολήσουν τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από το κτήριο 16.

Οι νεαροί, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, κατάφεραν να μπουν μέσα στον χώρο των δικαστηρίων που -θεωρητικά- ήταν σε αυστηρή επιτήρηση, και να βάλουν φωτιά σε τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Αμέσως μετά, οι εμπρηστές κατάφεραν να εξαφανιστούν χωρίς να συλληφθεί κανείς τους, σε μια περιοχή που θα περίμενε κανείς να είναι από τις πιο καλά φρουρούμενες.

Το χτύπημα αυτό έρχεται ένα βράδυ ακριβώς μετά το χτύπημα στο πάρκινγκ της Τροχαίας Αττικής, όπου άγνωστοι έριξαν μολότοφ και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο ενός αστυνομικού αλλά και το μπαράζ των εμπρησμών σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ, το τελευταίο διάστημα, από αναρχικές ομάδες.

Οι αρχές ερευνούν σε ποιους ανήκουν τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτήριο 16 της εισαγγελίας Αθηνών καθώς και το αν ανήκουν αποκλειστικά σε δικάστηκες υπηρεσίες ή όχι.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ