Πήγε κολυμπώντας στην Τουρκία από τον Έβρο – Από τι προσπάθησε να γλιτώσει


Ένας άνδρας στον Έβρο αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία, εγκατέλειψε τα ναρκωτικά που κουβαλούσε, έπεσε στον Έβρο και κολύμπησε έως την Τουρκία για να αποφύγει τη σύλληψη. 

Πάνω από 53 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν και κατέσχεσαν το μεσημέρι της Παρασκευής, σε παρέβρια περιοχή των Μαρασίων Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος Έλληνα για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράνομη έξοδο από τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντόπισαν τον κατηγορούμενο να μεταβαίνει με δίκυκλο μοτοποδήλατο, σε παρέβρια περιοχή των Μαρασίων Έβρου, όπου παρέλαβε από σημείο απόκρυψης πέντε συσκευασίες που περιείχαν μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τις μετέφερε στην όχθη του ποταμού, προκειμένου να τις παραλάβει άγνωστος συνεργός του προερχόμενος από την Τουρκία.

Από το σημείο οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 53 κιλών και 646 γραμμαρίων, καθώς και το δίκυκλο μοτοποδήλατο που χρησιμοποίησε ο δράστης. Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ