Απίστευτη καταγγελία για Πολεοδομία Αμαρουσίου: Κλείστη από τον… Φεβρουάριο – Δείτε τον λόγο!


Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία που μόνο η δική σας φωνή είναι αρκετά δυνατή ώστε να ακουστεί μέχρι τα αυτιά του αρμόδιου Υπουργείου και των υπευθύνων.

Καταγγέλω ότι η Πολεοδομία Αμαρουσίου είναι κλειστή και δεν εξυπηρετεί κανέναν συμπολίτη μας από τον Φεβρουάριο καθώς όπως με ενημέρωσε η ίδια η Προιασταμένη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν πηγαίνει κανείς για εργασία.

Δεν ξέρω αν αυτό είναι εντελώς τυχαίο ή αν πρόκειται για άλλη μία περίπτωση όπως παλαιά σε εκείνο το χωριό που ελάμβαναν όλοι οι χωριανοί επίδομα τυφλού, αλλά μιλάμε για μία υπηρεσία σε έναν από τους μεγαλύτερους γεωγραφικά Δήμους της Αττικής και φυσικά έχουν παγώσει ΟΛΕΣ οι αγοραπωλησίες στο ΜΑΡΟΥΣΙ..! Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το, αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Γιώργος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ