Κορονοϊός Αίγυπτος: Μέχρι τώρα 19 γιατροί έχουν καταλήξει από επιπλοκές του Covid – 19


Κορονοϊός: Το θλιβερό γεγονός ότι 19 γιατροί έχουν χάσει μέχρι τώρα τη ζωή τους από επιπλοκές του κορονοϊού στην Αίγυπτο, ανέφεραν στον αιγυπτιακό Τύπο εκπρόσωποι του Ιατρικού Συνδικάτου της χώρας.

Το Συνδικάτο ζητά να καθοριστεί ένα ειδικό νοσοκομείο που να περιθάλπει τα κρούσματα που προέρχονται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ επισημαίνει την ανάγκη να ενταθούν τα τεστ και η φροντίδα αναφορικά με τον κορονοϊό και στους επαγγελματίες υγείας.

Από την πλευρά της, σε σημερινή τηλεδιάσκεψη με αξιωματούχους και εκπροσώπους των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορονοϊό, η Υπουργός Υγείας Χάλα Ζάγιεντ εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια όσων εργαζομένων στα νοσοκομεία, γιατρούς και νοσοκόμους έχασαν τη ζωή τους πάνω στο εθνικό καθήκον να αντιμετωπίσουν την COVID-19, προσθέτοντας ότι το κράτος δε θα ξεχάσει τις θυσίες τους.

Τέλος, η αρμόδια Υπουργός ενημέρωσε ότι πλέον σε όλη τη χώρα θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τεστ του κορονοϊού συνολικά 320 γενικά νοσοκομεία της Αιγύπτου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ