Επίθεση με βιτριόλι: Κοντά στη μαυροφορεμένη η Αστυνομία – Το νέο βίντεο – ντοκουμέντο


Συνεχίζεται η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της και συγκεκριμένα στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα.

Η 34χρονη αν και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση έχει πει στους αστυνομικούς όλα όσα θυμάται από την τραυματική εμπειρία που έζησε , όπως το ότι η δράστης την κοίταξε στα μάτια πριν της πετάξει το βιτριόλι.

Η ίδια τόνισε μάλιστα πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ενώ εκ πρώτης όψεως ανέφερε πως το πρόσωπο της γυναίκας της φαίνεται οικείο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι Αρχές πλησιάζουν την μαυροφορεμένη γυναίκα μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο την έχει καταγράψει.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν την πορεία που έκανε το βιτριόλι μέχρι να φτάσει στα χέρια της μαυροφορεμένης.

Όπως τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται αυτή την ώρα στο πώς μπόρεσε η δράστης να προμηθευτεί αυτή την καυστική ουσία, η οποία δεν πωλείται στο εμπόριο.

«Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να “ρίξει φως” στην υπόθεση”», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση θα περιμένουν μερικές ημέρες ώστε να συνέλθει η άτυχη γυναίκα και μετά θα συνομιλήσουν και πάλι μαζί της.

Εκτιμούν ότι, όταν βελτιωθεί η κατάστασή της και ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως, μπορέσει να θυμηθεί περισσότερα και να δώσει κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυροφορεμένης, που αφού κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια την 34χρονη, όπως είπε σε αστυνομικούς το θύμα, της έριξε το βιτριόλι.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ