Αποκάλυψη – «βόμβα» για τον Μπιλ Κλίντον: Είχε πάει στο «νησί των οργίων» του παιδόφιλου Έπσταϊν


Ένας νέος μάρτυρας ισχυρίζεται ότι ο Μπιλ Κλίντον πέρασε χρόνο με τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν στο διαβόητο νησί αμφισβητώντας τις αρνήσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ ότι δεν πήγε ποτέ εκεί

Ο 73χρονος Μπιλ Κλίντον, παραδέχτηκε ότι έκανε ταξίδια με το ιδιωτικό αεροσκάφος του νεκρού πλέον, καταδίκου για παιδεραστία δισεκατομμυριούχου Έπσταϊν, αλλά επέμεινε πέρυσι ότι ποτέ δεν επισκέφτηκε το ιδιωτικό νησί της Καραϊβικής του φίλου του, Little St. James.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο μάρτυρες οι οποίοι διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Μπιλ Κλίντον, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο Steve Scully (πρώην εργαζόμενος του Έπσταϊν στο νησί Little Saint James στην Καραϊβική) αναφέρει στο ντοκιμαντέρ του Netflix “Filthy Rich”ότι είχε δει τον Κλίντον συντροφιά με τον Έπσταϊν στη βεράντα της βίλας του δεύτερου στο νησί, στο οποίο λέγεται ότι ο δισεκατομμυριούχος διοργάνωνε όργια με νεαρά θύματα. Ο Scully διευκρινίζει ότι είδε άλλους «σημαντικούς ανθρώπους» να έρχονται και να φεύγουν από το νησί, αλλά ότι κανείς άλλος δεν ήταν εκεί κατά την επίσκεψη του Κλίντον.

Η δεύτερη μαρτυρία είναι της Virginia Roberts Giuffre η οποία ισχυρίστηκε επίσης ότι στο παρελθόν είδε τον Κλίντον στο νησί. Η Giuffre, κατά τα λεγόμενά της είχε εξαναγκαστεί να λάβει μέρος σε όργιο στο νησί του Έπσταϊν. Μάλιστα, η Giuffre τονίζει, ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή της κάποια απρέπεια εκ μέρους του πρώην πλανητάρχη.

Εκπρόσωπος του Μπιλ Κλίντον δήλωσε ότι «είναι ένα ψέμα. Όπως ήταν ψέμα την πρώτη φορά που ειπώθηκε, ψέμα εξακολουθεί να παραμένει τώρα και όσες φορές επαναληφθεί».

Πηγή: New York Post


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ