Επίθεση με βιτριόλι: «Σφίγγει» ο κλοιός γύρω από την δράστιδα – Οι νέες αποκαλύψεις «φωτιά»


Επίθεση με βιτριόλι: Ποια ήταν η γυναίκα που ήθελε να βλάψει την Ιωάννα – Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι Αρχές – Σε τραγική κατάσταση η 34χρονη – Η μαρτυρία ανθρώπου «κλειδί» που αλλάζει τα δεδομένα

Ο χρόνος για την 34χρονη Ιωάννα σταμάτησε το πρωί της Τετάρτης (20/05) όταν μία «μασκοφόρος», κρυμμένη στο σκοτάδι έριξε βιτριόλι στην άτυχη ανυποψίαστη γυναίκα που εκείνη την ώρα πήγαινε στην δουλειά της. Η Ιωάννα είδε τη ζωή της να αλλάζει δραματικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και από την εργασία της κατέληξε τελικά στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη με τα εγκαύματά της.

Όλα δείχνουν ότι το έγκλημα ήταν καλά προμελετημένο, από την σατανική γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό, άλλωστε ο δικηγόρος της κ. Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο Newsbomb.gr είχε τονίσει ότι η δράστις κινήθηκε στο χώρο με βάση σχεδίου.

Την Τρίτη (26/05) ήρθε στο «φως» ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που έφερε τις Αρχές λίγα βήματα πριν τον εντοπισμό της άγνωστης γυναίκας που επιτέθηκε με τόσο μίσος στην Ιωάννα.

Εντοπίστηκε ο μάρτυρας «κλειδί»

Η μαρτυρία του ανθρώπου «κλειδί» ανοίγει το δρόμο για τον εντοπισμό της μασκοφόρου. Πρόκειται για τον άνδρα που την άφησε στο σημείο της επίθεσης και οποίος δεν σχετίζεται με την αποτρόπαια πράξη. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι Αστυνομικοί γνωρίζουν από ποια περιοχή της Αττικής παρέλαβε ο συγκεκριμένος άνδρας την δράστιδα, και την «χτενίζουν» προκειμένου να βρουν εκείνο το στοιχείο που θα τους φέρει στο κατώφλι της.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο όχημα ελέγχεται σχολαστικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για αποτυπώματα ή ίχνη DNA της δράστιδος.

Σήμερα, ένα νέο στοιχείο προστέθηκε στις έρευνες των Αρχών, ο άνθρωπος «κλειδί» ανέφερε στους Αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ότι η δράστις του είπε να την αφήσει λίγα μέτρα μακριά από την εταιρεία, φοβούμενη να μην την καταγράψει η κάμερα.

Ωστόσο, η κάμερα την έχει «πιάσει», με το συγκεκριμένο υλικό να βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και να εξετάζεται σχολαστικά.

Ήταν μεταμφιεσμένη

Τα πλάνα του εν λόγω βίντεο δείχνουν την δράστιδα να κουβαλά και ένα σακίδιο, στο οποίο σύμφωνα με τις Αρχές είχε μία δεύτερη αλλαξιά, για να αλλάξει την αμφίεσή της καθώς και το βιτριόλι.

Ανήκει στο περιβάλλον της 34χρονης;

Σε μία συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται ότι καταλήγουν οι Αστυνομικοί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, από μία σειρά πληροφοριών και μαρτυριών και φαίνεται ότι ανήκει στον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων.

Αν και δεν έχουν προς το παρόν μία σαφή εικόνα του προσώπου της, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ