Αίτηση διαζυγίου από την καλλονή σύζυγο του αστυνομικού που κατηγορείται για τη δολοφονία Φλόιντ


Aίτηση διαζυγίου κατέθεσε επισήμως – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail – η Κέλι Τσόβιν, σύζυγος του αστυνομικού Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος σκότωσε τον αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ.

Αυτό συνέβη, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, μόλις έγινε γνωστό ότι απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του συζύγου της για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο 44χρονος Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της δολοφονίας και της ανθρωποκτονίας σε τρίτο βαθμό, ενώ ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Ο λευκός αστυνομικός, ο οποίος δολοφόνησε τον Τζορτζ Φλόιντ έχοντας το γόνατό του πάνω στο λαιμό του άτυχου άνδρα επί 8 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα, συνελήφθη ύστερα από ένα τριήμερο διαδηλώσεων και ταραχών σε διάφορα σημεία των ΗΠΑ.

Η Κέλι Τσόβιν, σύζυγος του Ντέρεκ Τσόβιν από το 2010, ζήτησε από όλους να σεβαστούν τόσο τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον τέως σύζυγό της όσο και τους ηλικιωμένους γονείς της.

Η ίδια, παιδί προσφύγων που έφθασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Λάος, είχε κατακτήσει τον τίτλο της Μις Μινεσότα το 2009, ενώ πλέον ασχολείται με το real estate.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ