Κόκκινα δάνεια: Έρχεται κρατική επιδότηση των δόσεων δανείων για πληττόμενους εργαζόμενους


«Ανάσα» για τους πληττόμενους από την πανδημία του κορονοϊου δανειολήπτες – Το Κράτος καλύψει με επιδότηση έως και 90% από τις δόσεις των δανείων τους – Ποιους δανειολήπτες αφορά – Ποια είναι τα κριτήρια. 

«Κούρεμα» των δόσεων πληττόμενων εργαζομένων ακόμη και με ενήμερα δάνεια που καταβάλλουν κανονικά τις δόσεις τους όλο το προηγούμενο διάστημα, προβλέπει το σχέδιο στήριξης του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Το κράτος κάθε μήνα και για εννέα μήνες θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της δόσης συνεπών δανειοληπτών. Η κυβέρνηση φιλοδοξεί να δώσει «ανάσα» ρευστότητας σε χιλιάδες συνεπείς δανειολήπτες οι οποίοι πλήττονται από την κρίση του κορονοϊού και το lockdown.

Ποια δάνεια αφορά

Το πρόγραμμα επιδότησης των δόσεων υπόθηκων δανείων που ετοιμάζει η κυβέρνηση θα αφορά όσους έχουν λάβει στεγαστικά, καταναλωτικά ή επαγγελματικά δάνεια έχοντας βάλει υποθήκη την κύρια κατοικία τους και εξυπηρετούν τις δανειακές τους υποχρεώσεις. Εφόσον θα πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια που θα οριστούν από το κυβερνητικό Επιτελείο, θα «κερδίσουν» μεγάλο «κούρεμα» στις δόσεις των δανείων τους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ