Κορονοϊός: Γιατί δεν βγήκε η ανακοίνωση για τα κρούσματα σήμερα (01/06)


Η τελευταία live ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη (26/5), με τους κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά να αποχαιρετούν το κοινό μετά από 72 ημέρες συνεχούς ενημέρωσης μέσω του τηλεοπτικού ραντεβού των 18:00

Από την επόμενη μέρα και έως χθες, Κυριακή 31 Μαΐου, η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα γινόταν γνωστή μέσω γραπτών ανακοινώσεων που υπέγραφε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας.

Πλέον, τα καθημερινά δελτία τύπου αποτελούν παρελθόν, καθώς η ενημέρωση θα γίνεται, στο εξής, εβδομαδιαία. Όπως είχε δηλώσει ο κ. Τσιόδρας στην τελευταία συνέντευξη Τύπου από το υπουργείο Υγείας «(…) θα έχουμε καθημερινή γραπτή αναφορά έως τις 31 Μαΐου και εάν όλα συνεχίσουν καλά, τον Ιούνιο μια φορά την εβδομάδα θα ενημερώνεστε από το Υπουργείο Υγείας με μια γραπτή ανακοίνωση για την εξέλιξη της νόσου, όπως ακριβώς γίνεται κάθε χρόνο με τη γρίπη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εβδομαδιαίο δελτίο για την εξέλιξη της πανδημίας τις πρώτες μέρες του Ιουνίου θα εκδοθεί προς το τέλος της εβδομάδας.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημέρα ανακοίνωσης των νέων κρουσμάτων, ωστόσο είναι πιθανό να υπάρξει ενημέρωση την Πέμπτη (04/06).

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ