Άγρια δολοφονία στη Βούλα: Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές


Τα έξι κινητά τηλέφωνα -πολλά εκ των οποίων είναι διπλές τηλεφωνικές γραμμές- αποτελούν ένα από τα βασικά σημεία της έρευνας των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που αναζητούν το ποιος βρίσκεται πίσω από το συμβόλαιο θανάτου του άνδρα που εκτελέστηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι στη Βούλα την Παρασκευή (29/05).

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η αστυνομία «βλέπει» πως πίσω από το έγκλημα ενδεχομένως να υπάρχει ξεκαθάρισμα των καρτέλ ναρκωτικών.

Το θύμα, ηλικίας 47 ετών, είχε στην κατοχή του δύο ταυτότητες -η μία αυθεντική με τα πραγματικά του στοιχεία- και 6 κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ στους γείτονες ο 47χρονος Βέλγος είχε παρουσιαστεί ως εισαγωγέας λαδιού ή κάρβουνου, ενώ η Βραζιλιάνα σύζυγός του γνώριζαν ότι ήταν σύμβουλος επιχειρήσεων.

Η αυθεντική ταυτότητα και τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν πως εις βάρος του 47χρονου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία και διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Τι κατέθεσε η σύζυγος του 70χρονου

Την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/05) η σύζυγος του άνδρα που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι στην περιοχή της Βούλας, έξω από το σπίτι του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, η ίδια γνώριζε ότι ο σύζυγός της είναι σύμβουλος σε κάποια επιχείρηση και όχι επιχειρηματίας τροφίμων.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, η γυναίκα κατέθεσε ότι είχαν έρθει στην Ελλάδα μαζί με το παιδί τους πριν από περίπου δύο χρόνια για να εργαστεί ο σύζυγός της στην συγκεκριμένη επιχείρηση.

«Δηλώνω πλήρη άγνοια για τις δραστηριότητες του συζύγου μου. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να ήθελε να τον σκοτώσει, ούτε ποιες μπορεί να ήταν οι επαφές του. Εγώ ξέρω ότι είχαμε έρθει στην Ελλάδα για να δουλέψει και να ζήσουμε με το παιδί μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πλέον οι Αρχές αναζητούν μέσω δακτυλοσκόπησης αλλά και την Interpol τα πραγματικά του στοιχεία.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ