Γιατρός ευχαριστεί με επιστολή της τα καταστήματα Everest

Γιατρός που δίνει τη δική της μάχη καθημερινά με την πανδημία, με επιστολή της, ευχαριστεί την εταιρία Everest για την πρωτοβουλία της να παρέχει καφέδες και χυμούς δωρεάν σε γιατρούς και διασώστες. Διαβάστε πιο κατω:

Θα ήθελα να πω σαν γιατρός, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Everest μικρογευματα, που μας στήριξε αυτό τον καιρό με δωρεάν καφέδες και πορτοκαλάδες.

Ακόμα θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, σε όλους αυτούς που δίνουν συνεχώς μάχη για να κρατηθεί ένας όμιλος όρθιος σε τέτοιους δύσκολους καιρούς και φροντίζει για εμάς…

Χθες 1/6/20 στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, εταιρεία έκανε καθαρισμό κάτω από τις βιτρίνες, με δυο ανθρώπους να προσπαθούν για το καλύτερο… Για να γίνει το κατάστημα καθαρό για εμάς..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΜΑΡΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ