Καλλιθέα: Έτσι μετέφερε το βιτριόλι η «μαυροντυμένη» – Τα νέα στοιχεία που θα την «ξεσκεπάσουν»


Επίθεση με βιτριόλι: Στο ουσιαστικότερο στάδιό της μπαίνει η έρευνα για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προχωρά, καθώς δύο εταιρείες έχουν ήδη δώσει τα αποτελέσματα, ενώ μία τρίτη αναμένεται να πράξει το αντίστοιχο αύριο, Τετάρτη.

Όταν, πλέον, οι Αρχές θα έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία, θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανάλυσής τους, ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα και να προχωρήσει η έρευνα.

Οι Αρχές ελπίζουν πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

Πώς μετέφερε το βιτριόλι η δράστιδα

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, από την ανάλυση των βίντεο, οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι η δράστιδα μετέφερε το βιτριόλι μέσα σε θερμός, καθώς η μεταφορά του συγκεκριμένου υγρού δεν μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο.

Παράλληλα, είχε πάρει και όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην τραυματιστεί και η ίδια.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη γυναίκα αύριο θα μπει για ακόμη μία φορά στο χειρουργείο για να κάνει διπλή επέμβαση.

Οι αστυνομικοί παραμένουν στο νοσοκομείο ώστε να είναι εκεί σε περίπτωση που η γυναίκα θυμηθεί οτιδήποτε για την επίθεση.

Άλλη πέταξε το βιτριόλι, άλλος έδωσε την εντολή;

Οι Αστυνομικοί εξετάζουν πλέον στην επίθεση να υπάρχει ηθικός και φυσικός αυτουργός.

Κάποιος να έδωσε την εντολή για την επίθεση, την οποία και ανέλαβε να φέρει εις πέρας, άλλο άτομο. Στην περίπτωση αυτή η εξιχνίαση της υπόθεσης θα είναι πολύ δύσκολη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ