Ραγδαίες εξελίξεις: Η ΕΛ.ΑΣ. “έχει” τον δράστη της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα

Τα τηλέφωνα “μίλησαν”. Μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Όλα δείχνουν ένα πρόσωπο και ένα ακόμα που είναι ο ηθικός αυτουργός της φρικιαστικής επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα 

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Oι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης στην 34χρονη με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με την αστυνομία να θεωρεί ότι στην υπόθεση υπάρχει και ηθικός αυτουργός.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Mega, η αστυνομία τοποθέτησε τα ευρήματα σε ειδικό λογισμικό. Από τη μία, τα στοιχεία από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας και από την άλλη πλευρά του λογισμικού, τα τηλέφωνα που είναι ύποπτα.

Τηλέφωνο που είναι κοντά στο σημείο της επίθεσης, ενεργοποιεί μια κόκκινη ένδειξη και ξεκινά η έρευνα. Η αστυνομία έχει επικεντρώσει τις έρευνές της σε δύο γυναίκες.

Η μία είναι επικρατέστερη, γιατί η άλλη παρουσιάζει ισχυρότατο άλλοθι, το οποίο αφορά σε ταξίδι στο εξωτερικό για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Το άλλοθι της έτερης γυναίκας, είναι υπό διερεύνηση με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες.

Μία κλήση από καρτοκινητό είναι το βασικό στοιχείο που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι η δράστιδα το χρησιμοποίησε για να μην εντοπιστεί. Ωστόσο εφόσον έγινε κλήση από το συγκεκριμένο καρτοτηλέφωνο, οι κεραίες μπορούν να δώσουν το σημείο και το στίγμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here