Γιατί τον Έβρο τον φυλάνε Αστυνομικοί και όχι οι Φαντάροι μας;


Η είδηση…
Στον Έβρο μεταβαίνει αυτή την ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ την ίδια ώρα ξεκινάει η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή με περίπου 400 αστυνομικούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Ο σχολιασμός…
Η παραπάνω είδηση, γεννάει σε πολλούς, αλλά και σε εμένα, την εύλογη απορία, γιατί η φύλαξη των εθνικών μας συνόρων, ανατίθεται στους Αστυνομικούς? Αυτή η υποχρέωση, έχει πάψει να είναι πλέον, καθήκον του Στρατού μας;

Πραγματικά δεν υπάρχει λογικοφανής εξήγηση, οπότε επιτρέψτε μου να ξεδιπλώσω, τις δικές μου προσωπικές σκέψεις.

Ξεκινώ λοιπόν από το γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια, τα στρατευμένα νιάτα μας, σε πλείστες των περιπτώσεων, έχουν αναλάβει την κατασκευή, και την συντήρηση, των δομών που κατασκευάζονται, σε όλη την Επικράτεια, για τους νόμιμους, αλλά κυρίως για τους παράτυπους μετανάστες.

Δυστυχώς, εκτός αυτού, η Πολιτική και η Στρατιωτική ηγεσία, κατάντησε τα Φανταράκια μας, Μαγείρισσες, Καμαριέρες, Καθαρίστριες, και γενικά Υπηρέτριες όλων αυτών, που η συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες πολέμου, αλλά παράτυποι εισβολείς, υποχείρια του Τουρκικού επεκτατισμού.

Αλλόθρησκοι, αλλά κυρίως απολίτιστοι και εξόχως αγενείς, τις περισσότερες φορές δεν σέβονται τίποτα, και το μόνο που κάνουν είναι να απαιτούν δικαιώματα, και ανέσεις, που στερείται, μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού.

Τέτοιες καταστάσεις, εξυπηρετεί πλέον η πλειονότητα, των στρατευμένων μας παιδιών, οπότε είναι φυσικό, να μην επαρκούν για την φύλαξη, των εθνικών μας συνόρων.

Να λοιπόν, γιατί καλούνται και πάλι οι ταλαίπωροι Αστυνομικοί, να βγάλουν για άλλη μία φορά, τα κάστανα από την φωτιά!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ