Καιρός ΤΩΡΑ: Ισχυρή καταιγίδα σαρώνει την Αττική


Καιρός Τώρα: Το καλοκαίρι αργεί… το απόγευμα της Τετάρτης (03/06) ισχυρή καταιγίδα πλήττει το κέντρο της Αθήνας, τα νότια και δυτικά προάστια

Μπορεί εδώ και τρεις ημέρες να μπήκαμε και επίσημα στο καλοκαίρι, ωστόσο ο καιρός δεν μας έχει κάνει τη χάρη, καθώς για τρίτη ημέρα σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες στην Αττική.

Μαύρα σύννεφα σκέπασαν ξαφνικά τον ουρανό της Αττικής και ο ήλιος χάθηκε… Μάλιστα, όπως αναφέρουν αναγνώστες του Newsbomb.gr, δεκάδες κεραυνοί έχουν πέσει μέσα σε λίγα λεπτά στα νότια προάστια.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα μπουρίνι σαρώνει Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Γκάζι, Νέο Κόσμο, Κουκάκι και το κέντρο της Αθήνας, ενώ ισχυρές καταιγίδες σημειώνονται και στα δυτικά προάστια.

Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει για την σημερινή κακοκαιρία στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Από αύριο, Πέμπτη, αναμένεται βελτίωση και ίσως να θυμίζει… περισσότερο καλοκαίρι.

Ο καιρός την Πέμπτη 4 Ιουνίου

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 4 και σταδιακά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ