Βόλος: Γείτονας του έστησε ενέδρα και τον μαχαίρωσε στην είσοδο της πολυκατοικίας


Αναστάτωση και πανικός προκλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (01/06) σε πολυκατοικία στην καρδιά του Βόλου, καθώς ένας 50χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από γείτονά του που του επιτέθηκε με μαχαίρι στην είσοδο του κτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Ο παθών διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου τραυματισμένος και εισήχθη για νοσηλεία σε κατάσταση εκτός κινδύνου.Ο 50χρονος παρέμεινε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση καθώς το τραύμα είναι κοντά στον νεφρό και έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο χθες, Τρίτη 2 Ιουνίου.

Την επίθεση αντιλήφθηκε πρώτη η σύζυγος του 50χρονου, η οποία άρχισε απεγνωσμένα να καλεί σε βοήθεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος δεν είχε κάποια διαφωνία ή διαφορά με κάποιον ένοικο της πολυκατοικίας. Αμέριμνος έμπαινε γύριζε σπίτι του μετά το σούπερ μάρκετ όταν μπροστά του βρέθηκε ένας γείτονάς του, ο οποίος όπως φαίνεται ήταν κρυμμένος πίσω από την πόρτα. Δίχως να προηγηθεί κάποιο φραστικό επεισόδιο του επιτέθηκε απρόκλητα.

Ο 50χρονος δεν γνωρίζει τους λόγους που όπλισαν το χέρι του γείτονά του και υποστηρίζει ότι το επεισόδιο προκλήθηκε χωρίς λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να έχει επιτεθεί στον 50χρονο άλλη μία φορά πριν από έναν χρόνο ρίχνοντάς του γλάστρα από το μπαλκόνι.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ