Ο Πολάκης θα πληρώσει άλλα 15.000 € στο Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση


Άλλη μια πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για προσβολή προσωπικότητας πρόσθεσε στην συλλογή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Πολάκης. Αυτή την φορά με την υπ’ αριθμ 442/20 απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με δικηγόρο τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη καταδίκασε τον Πολάκη σε 15.000 ευρώ γιατί ψευδώς ισχυρίστηκε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρούσε  off shore εταιρία και μάλιστα ότι αυτή συνδεόταν δήθεν με διαφθορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζοντας τον ως «ανθρωπάκι της αρπαχτής και λαμογιάς».

Το δικαστήριο αναφέρει επι λέξει ότι πρόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη ήταν να συκοφαντήσει και να εξυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς επίσης υποχρεώνει τον Παύλο Πολάκη να αναρτήσει την καταδικαστική απόφαση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Υπενθυμίζουμε ότι και ο Σταμάτης Πουλής, πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ  έχει δικαιωθεί με τελεσίδικη δικαστική απόφαση μετά από αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος του πρώην υπουργού. Ως γνωστόν o Παύλος Πολάκης είχε καταδικαστεί για δυσφήμιση και εξύβριση ενώ το δικαστήριο τον υποχρέωνε να καταβάλει το ποσό των 3.607 ευρώ στον κ. Πουλή, να διαγράψει από το προφίλ του στο facebook την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση αλλά και να δημοσιεύσει την δικαστική απόφαση.

Δείτε την απόφαση

Πολάκης

Πηγή:
Ereportaz.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ