H Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε το σύνθημα στην πρώτη drive-in συναυλία (φωτό)

Τι να μας πει και ο κορονοϊός…Κανείς δεν το έβαλε κάτω αφού υπάρχουν λύσεις τελικά για όλα.

Η υπέροχη ιδέα του δήμου Γλυφάδας έπιασε τόπο και έτσι η πρώτη συναυλία του καλοκαιριού έγινε με τους θεατές να είναι στα αυτοκίνητά τους στο Α Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ της Γλυφάδας.

Το ποδαρικό στο Drive in έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Από πολύ νωρίς το στάδιο άρχισε να γεμίζει αυτοκίνητα και λίγο μετά τις 9 το βράδυ η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε την εμφάνισή της και ερμήνευσε τις πιο γνωστές της επιτυχίες για 2 ολόκληρες ώρες.

Από νωρίς τα αυτοκίνητα είχαν παραταχθεί κάτω από μία σκηνή σε προκαθορισμένο χώρο στάθμευσης ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή στη συναυλία.
Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9μ.μ και η Νατάσα Θεοδωρίδου τα έδωσε όλα..

https://www.instagram.com/natasatheodoridou/?utm_source=ig_embed

O δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσόρισε τους θεατές πριν αρχίσει η συναυλία σχολιάζοντας: «Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις, με ασφάλεια – μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή», ενώ για το πρωτότυπο φεστιβάλ έχει δηλώσει πως η ιδέα προέκυψε στην προσπάθεια προσαρμογής των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο δήμος στα νέα δεδομένα και την ευκαιρία αξιοποίησης μιας μεγάλης και ήσυχης έκτασης πρασίνου που υπάρχει στην περιοχή. 

Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές» .

 

πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Πηγή:
Ereportaz.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ