Έβρος – Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων: Υπάρχει διαχειρίσιμη ροή μεταναστών


«Βλέπουμε μια αρκετά μεγάλη ροή σε γκρουπ η οποία όπως φαίνεται είναι διαχειρίσιμη γιατί ήδη έχουμε αυξήσει τις δυνάμεις μας μετά και τους 400 που ήρθαν με απόσπαση την περασμένη βδομάδα. Έτσι, οι περιπολίες είναι πολλές», αναφέρει στον ΣΚΑΙ ο  Πρόεδρος Ένωσης Συνοριοφυλάκων, κ. Παναγιώτης Χαρέλας,. 

«Η ιστορία του Έβρου δεν έχει τελειώσει, εμείς το ξέραμε και το είχαμε επισημάνει. Σε συνεχή επαγρύπνηση είμαστε. Η Τουρκία θέλει να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά μας» δήλωσε ο κ. Χαρέλας.

«Βλέπουμε έντονη κινητικότητα. Βλέπουμε μία αρκετά μεγάλη ροή σε γκρουπ, που είναι διαχειρίσιμη. Έχουμε ήδη αυξήσει τις δυνάμεις μας. Οι περιπολίες είναι πυκνές.

Στην παραποτάμια περιοχή βλέπουμε γκρουπ που είτε περπατούν είτε προσπαθούν να εισέλθουν μέσω του ποταμού σε ελληνικό έδαφος. Συνεχείς οι αποτροπές από την πλευρά μας. Συγκεντρώνονται απέναντι όχι σε βαθμό που να μας προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία», ανέφερε ο κ. Χαρέλας και πρόσθεσε: «Φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει κινητικότητα από την απέναντι πλευρά αλλά μην ενδίδουμε στην προπαγάνδα των τουρκικών μέσων».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ