Συνάντηση Γ.Γ. Κοιν. Αλληλεγγύης με τον Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού


Σε εξαιρετικά θερμή, συγκινητική και ιδιαίτερα φιλόξενη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Γιώργο Σταμάτη.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση του κυρίου Γεν. Γραμματέα, παρέστησαν εκπρόσωποι Εθελοντών Νοσηλευτικής, Σαμαρειτών και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Ο Γεν. Γραμματέας κος Γιώργος Σταμάτης τόνισε, με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, το σημαντικό ανθρωπιστικό ρόλο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ελληνική Κοινωνία, μεταφέροντας και προσωπικές του εμπειρίες, ως Εθελοντής Σαμαρείτης ο ίδιος από το 2003, εκφράζοντας την επιθυμία του να υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο το έργο του Ε.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός ευχαρίστησε με τη σειρά του τον κύριο Σταμάτη για την τιμητική για τον Ε.Ε.Σ. πρωτοβουλία του και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός να υποστηρίξει τις δράσεις της Πολιτείας, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια (αρχαιολογικούς χώρους, δομές υποστήριξης ευπαθών ομάδων, καθώς και στις δράσεις κατά του COVID-19 κ.λ.π.).

Με την ευγενική συμβολική παράδοση αναμνηστικού κλάδου ελιάς στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, ο Γ.Γ. κος Γιώργος Σταμάτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στον ίδιο, όσο και στους Εθελοντές, για τη διαχρονική προσφορά του Ε.Ε.Σ. στην Ελληνική Κοινωνία.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ