Κέρκυρα: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 34χρονης για τον βιασμό – Αθώος δηλώνει ο «δράκος του Κάβου»


«Είμαι αθώος. Δεν ανάγκασα τη γυναίκα που με κατηγορεί να με ακολουθήσει, ούτε τη βίασα», υποστήριξε απολογούμενος ο 47χρονος κατηγορούμενος της Λευκίμμης Κέρκυρας.

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εικόνες και από τις δύο γυναίκες στη ζωή του. Από τη μία η 22χρονη πρώην σύντροφός του ισχυρίζεται ότι τον αγαπά ακόμα, παρότι γνωρίζει ότι είναι βιαστής και από την άλλη η 34χρονη γυναίκα που περιέγραψε σε εκπομπή του Mega εφιαλτικές στιγμές που έζησε για πέντε ημέρες στα χέρια του κατηγορούμενου.

«Η 34χρονη κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 12 παρά τέταρτο το βράδυ. Ξαφνικά είδε τον κατηγορούμενο μέσα στην κρεβατοκάμαρά της. Του είπε να περάσει αμέσως έξω και εκείνος της είπε ότι ο σύντροφός της είχε πιει πολύ και έπρεπε να πάει εκείνη να τον πάρει. Αποφάσισε να τον ακολουθήσει».

Η 34χρονη γυναίκα μετά από πολύ περπάτημα και επίμονες ερωτήσεις για το αν πλησιάζουν στον προορισμό τους άρχισε να υποπτεύεται τις προθέσεις του δράκου της Κέρκυρας. Προσπάθησε να φύγει αλλά εκείνος την έπιασε από τα μαλλιά και τη χτύπησε με τις γροθιές του πολλές φορές στο πρόσωπο.

Ο εφιάλτης για την 34χρονη γυναίκα είχε μόλις αρχίσει. Ο «δράκος» του Κάβου την βίαζε κατ’ εξακολούθηση απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει αν δεν ικανοποιούσε τις άρρωστες ορέξεις του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της άτυχης γυναίκας, όλες αυτές τις ημέρες που την κρατούσε αιχμάλωτη, εκείνη προσπαθούσε να σχεδιάσει την απόδρασή της.

Ο 47χρονος είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες, τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ