Λαμία: Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού 13χρονης ο 45χρονος θείος της (vid)


Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη 9 Ιουνίου

Περίπου μία ώρα έμεινε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών και την Ανακρίτρια Λαμίας, ο 45χρονος Ρουμάνος, πατέρας δύο παιδιών, που κατηγορείται για βιασμό της 13χρονης ξαδέρφης της πρώην γυναίκας του.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη 9 Ιουνίου καθώς μεσολαβεί και η αργία του Αγίου Πνεύματος, ώστε να ενημερωθεί και ο συνήγορός του.

Το κατηγορητήριο είναι βαρύ για τον 45χρονο που αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού, ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορό του, ακόμη δεν έχουν σταλεί τα αποτελέσματα από τους ειδικούς που θα κρίνουν τα στοιχεία τα οποία αντικρούει προφορικά ο εντολέας του.

Δείτε τι είπε στις δηλώσεις του ο δικηγόρος υπεράσπισης:

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/6) όταν διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας η μικρή από τον πατέρα και μία θεία της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 45χρονος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν γνωστός της μικρής, της πρότεινε να πάνε μια βόλτα να της δείξει το φορτηγό του. Στην καμπίνα του φορτηγού του, κατηγορείται ότι βίασε το μικρό κορίτσι.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε ιατροδικαστική εξέταση της 13χρονης.

lamia-viasmos1.jpg
Το κατηγορητήριο είναι βαρύ για τον 45χρονο που αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμούlamiareport.gr

Πηγή: lamiareport.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ