Μητσοτάκης για ηλεκτροκίνηση: Εμβληματική πρωτοβουλία για το μέλλον


Το πρόγραμμα για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, παρουσιάζει το πρωί της Παρασκευής (05/06), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

«Αυτή την τόσο σπουδαία μέρα, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει και επίσημα μια εμβληματική πρωτοβουλία για το μέλλον. Μια πολιτική η οποία απαντά και στη μιζέρια του χθες, αλλά και στη δικαιολογημένη ανησυχία του σήμερα. Αποτελεί έναν από τους κεντρικούς πυλώνες της περιβαλλοντικής μας πολιτικής για την εγκατάλειψη των ρυπογόνων καυσίμων» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος.

«Είναι ένα σχέδιο ολιστικό, που αφορά το κράτος, την τοπική αυτοδιοίκηση, την αγορά και την κοινωνία των πολιτών. Και για αυτό συνοδεύεται από την εξαιρετικά καινοτόμο και σημαντική πράσινη συμφωνία, την οποία θα υπογράψουν 19 φορείς και δύο υπουργεία για να γίνει πράξη το σχέδιο το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Στην εκδήλωση, που γίνεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, θα υπογραφεί και η Πράσινη Συμφωνία για την Προώθηση της Ηλεκτροκίνησης μεταξύ υπουργείων και φορέων.

Στη συνέχεια, στις 12:00, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης μαζί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή θα παρουσιάσουν το νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση στο αμφιθέατρο του ΥΠΕΝ.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στο NewsBomb απ’ οπου πηρατε το αρθρο, λεει τελειως αλλα πραγματα απ αυτες τις γενικοτητες που γραφετε εσεις. Οπως π.χπ τα ηλεκτρικα αυτοκινητα. Μας βαζει ο Μητσοτακης εστω και με επιδοτηση, να ξηλωθουμε αρκετα χιλιαρικα για να τα αγορασουμε. Που θα τα βρουμε κυριοι? Μητσοτακηδες ειμαστε?
    Να κοπιαρετε λοιπον και να δημοσιευετε το πραγματικο κειμενο, εστω και αν δεν σας βολευει.

    https://www.newsbomb.gr/politikh/story/1088385/mitsotakis-gia-ilektrokinisi-emvlimatiki-protovoylia-gia-to-mellon

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ