Τριημέρου Αγίου Πνεύματος: Το μήνυμα Χαρδαλιά για την έξοδο των εκδρομέων


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Την προσοχή των πολιτών που θα πάνε στην επαρχία για να χαλαρώσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εφιστά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υφυπουργός ζητά από τους Έλληνες να μην ξεχάσουν τα μέτρα ατομικής προστασίας που έχουμε υιοθετήσει τόσο καιρό εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός» σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ακόμη ο υφυπουργός πρόσθεσε πως το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά.

«Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε τη μέχρι τώρα προσπάθειά μας και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα…» ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ