Τραγωδία στην Ηλεία: Βρήκε τη γυναίκα του νεκρή στο κρεβάτι


Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.

Τη γυναίκα του νεκρή, μέσα στο σπίτι τους, βρήκε χθες το πρωί κάτοικος χωριού του δήμου Ήλιδας, με τον ίδιο να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί! Η άτυχη γυναίκα, ήταν 65 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ιστορικό καρδιολογικού προβλήματος.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο σύζυγός το τελευταίο διήμερο, διέμενε στο σπίτι της υπέργηρης μητέρας του, γιατί η ίδια αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί και ταυτόχρονα έλειπε και η γυναίκα που την φρόντιζε.

Χθες νωρίς το πρωί ο σύζυγος της άτυχης 65χρονης έφυγε από το σπίτι της μητέρας του για να επιστρέψει στο σπίτι του. Ανυποψίαστος, μπήκε στο σπίτι, πήγε στο υπνοδωμάτιο και βρήκε την γυναίκα του χωρίς τις αισθήσεις της.

Έντρομος, κάλεσε το «166» και στο σπίτι έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Ο σύζυγός της 65χρονης, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όσο αυτός έλειπε την νύχτα από το σπίτι, η γυναίκα του πιθανότατα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και «έφυγε» με αυτό το τρόπο από τη ζωή.

Η «είδηση» του θανάτου της, έγινε νωρίς το πρωί στο δημοτικό διαμέρισμα, που βρίσκεται κοντά στην Αμαλιάδα, με την τοπική κοινωνία να είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένη για αυτή την τραγική κατάληξη ενός αγαπητού προσώπου του χωριού…

Πηγή: patrisnews.com


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ