Αγνοούμενος ναυαγοσώστης: Η εικόνα που σόκαρε τη σύντροφό του (vid)

Ένα μοναδικό ντοκουμέντο για την εξαφάνιση του Έλληνα ναυαγοσώστη στο Λονδίνο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Βρετανοί αστυνομικοί που ερευνούν τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 34χρονου Πατρινού Γιάννη Οικονομόπουλου 34 χρόνων, έστειλαν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», υλικό από κάμερα ασφαλείας που φαίνεται να τον έχει καταγράψει.

Σε αυτό, ο άνδρας διακρίνεται να περπατά στο πεζοδρόμιο της Ίστερν Άβενιου, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που έμενε στο Ίλφορντ του Λονδίνου. Είναι Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ημέρα που εξαφανίστηκε και ώρα 14:11.

Ο Γιάννης εμφανίζεται να περπατά φορώντας μόνο το ένα αθλητικό του παπούτσι. Το άλλο δεν βρέθηκε παρά την έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα και στη γειτονική περιοχή.

Τόσο η Αστυνομία όσο και η σύντροφός του, δηλώνουν σίγουροι ότι πρόκειται για τον ίδιο, αφού φοράει το χαρακτηριστικό μπουφάν που έλειπε από το διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Αστυνομία, η κατεύθυνση που πήρε είναι δυτικά και σε κοντινή απόσταση είναι το νοσοκομείο Κινγκ Τζορτζ και το προάστιο του Χέιβερινγκ.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή από την Πάτρα, η θεία του αγνοούμενου Μαριάννα Λαζανά και ο φίλος του Γιώργος Ραφτόπουλος, είδαν το βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή.

Η θεία του φάνηκε σίγουρη πως πρόκειται για τον ίδιο, αλλά ο φίλος του κράτησε τις επιφυλάξεις του, καθώς η εικόνα δεν ήταν τόσο καθαρή.

«Τον αναγνώρισα από τα ρούχα και το βάδισμά του»

Η σύντροφος του 34χρονου Γιάννη απάντησε σε ερωτήσεις που της έθεσε η εκπομπή:

«Είμαι σίγουρη ότι είναι ο Γιάννης. Το ίδιο σίγουρη είναι και η Βρετανική Αστυνομία. Γνώριζα πολύ καλά όλα του τα ρούχα και παπούτσια και γι’ αυτό το λόγο ήταν πολύ εύκολο για μένα να περιγράψω στην Αστυνομία τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ιδιαίτερο μπουφάν που φοράει με το νούμερο 13 στο ένα μανίκι. Μπορώ να αναγνωρίσω, επίσης, τον τρόπο που περπατάει. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι περπατάει φορώντας μόνο το ένα παπούτσι. Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: «Φως στο τούνελ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here