Κορονοϊός – Βόλος: Θετική στον ιό και η δίχρονη κόρη της 30χρονης εγκύου


Θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε και το δίχρονο κοριτσάκι της 30χρονης εγκύου από το Βόλο που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Πρόκειται για το έβδομο επιβεβαιωμένο κρούσματα της νόσου Covid-19 στην περιοχή του Βόλου.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η κατάσταση της υγείας της 30χρονης μητέρας – που βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της- είναι καλή, ενώ θετικός στον κορονοϊό έχει βρεθεί και ο σύζυγός της. Τα αποτελέσματα για τους γονείς του συζύγου της ήταν αρνητικά.

Το δίχρονο κοριτσάκι, σύμφωνα με το magnesianews.gr, θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου θα νοσηλευθεί και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Ο πατέρας της 30χρονης που βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν έχει υποβληθεί σε τεστ, ενώ η μητέρα της που βρίσκεται στην Αθήνα υποβλήθηκε κατόπιν παρέμβασης του ΕΟΔΥ σε τεστ σε κλινική και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, συναγερμός έχει σημάνει σε δύο σχολικές μονάδες της Νέας Ιωνίας Βόλου, αφού τα πεθερικά της γυναίκας είναι γυμναστές και επέστρεψαν στα μαθήματα την προηγούμενη εβδομάδα. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ για να οργανωθούν οι ιχνηλατίσεις, σε περίπτωση που κι εκείνοι έχουν νοσήσει.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ