Αφήστε μας να μεταμορφώσουμε το δέρμα σας φυσικά! Σας περιμένουμε στην e-expo.gr


Έχοντας τη φύση ως έμπνευσή μας και με επιστημονικά αποδεδειγμένες ασφαλείς φόρμουλες έχουμε στόχο να συμβάλλουμε στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας του δέρματος και να δημιουργήσουμε ορατά πιο υγιή όψη της επιδερμίδας για κάθε ηλικία.

ΝΙΩΣΤΕ το δέρμα σας να αλλάζει γνωρίζοντας  μια σειρά φυσικών καλλυντικών που σας χαρίζει πολυτέλεια σε κάθε χρήση.

Η ΦΥΣΙΚΗ προέλευση όλων των δραστικών συστατικών της Simply Herbal είναι κάτι που χαρακτηρίζει κάθε προϊόν. Εκχυλίσματα από φυτά της ελληνικής χλωρίδας και βιολογικά πιστοποιημένα αιθέρια έλαια συνδυάζονται με γνώσεις βοτανολογίας και φυτοθεραπείας και οδηγούν στη δημιουργία καινοτόμων αποτελεσματικών προϊόντων από συστατικά φυτικής προέλευσης.

Οι συνταγές των προϊόντων της Simply Herbal περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό 90% έως 100%. Δεσμευόμαστε να αποφεύγουμε τη χρήση silicones, parabens, SLES, propylenoglycol σε όλα τα βήματα της διαδικασίας παρασκευής αφού άποψη μας είναι ότι η φύση έχει τη λύση για κάθε σας ανάγκη και στόχος μας είναι να πετύχουμε με φυσικό τρόπο το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΡΦΙΑ του δέρματος αναδυκνύεται όταν η καθημερινή περιποίηση το αφήνει καθαρό λαμπερό και ενυδατωμένο! Η χρήση αγνών, 100% βιολογικά πιστοποιημένων αιθέριων ελαίων, επιδρά αναζωογονητικά και τονώνει τον οργανισμό. Όλα τα προϊόντα περιποίησης της Simply Herbal συνδυάζονται ιδανικά ώστε να προσφέρουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Στόχος είναι σε κάθε μας προσπάθεια να αναδυκνύεται η μοναδική ποιότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης. Ανακαλύψετε τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για εσάς.

Καλύψτε κάθε σας ανάγκη με τη βοήθεια της φύσης! Νιώστε τη φυσική ομορφιά!

Επισκεφτείτε το περίπτερο στην e-expo.gr 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ