Κρήτη: Τι κατέθεσε ο 40χρονος για το νέο περιστατικό στον Μυλοπόταμο


Aναζητούνται από την Αστυνομία οι δύο φερόμενοι δράστες του νέου περιστατικού στον Μυλοπόταμο και πιο συγκεκριμένα στα Λιβάδια και στην περιοχή Δισκουρι, όπου την Παρασκευή (5/6), έπεσαν ξανά πυροβολισμοί.

Όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες μετά το αιματηρό περιστατικό κατά το οποίο δύο αδέρφια τραυματίστηκαν στα Ζωνιανά.

Οι έρευνες των αστυνομικών είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι άνδρες από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου που αναζητούνται και φέρονται να πυροβόλησαν σε βάρος ενός 40χρονου, είναι 38 και 46 ετών αντίστοιχα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, συναντήθηκε τυχαία με τους δράστες τους οποίους και κατονόμασε.

Tην προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Περάματος.

Το νέο περιστατικό στον Μυλοπόταμο

Στο νέο ένοπλο περιστατικό «πρωταγωνιστές» είναι δύο άτομα που φαίνεται πως είχαν αρκετές διαφορές μεταξύ τους.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την ώρα που οδηγούσαν τα αυτοκίνητά τους και σταμάτησαν για να μιλήσουν. Αμέσως ξεκίνησε ένας καυγάς με τον έναν να βγάζει όπλο και να πυροβολεί εναντίον του δεύτερου.

Ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός καθώς οι σφαίρες βρήκαν στο αυτοκίνητο.

Προσπαθούν να ρίξουν «φως» στο αιματηρό επεισόδιο στα Ζωνιανά

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση της ένοπλης συμπλοκής που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 2 Ιουνίου στα Ζωνιανά, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα 55χρονος κτηνοτρόφος, κάτοικος του χωριού και δράστες φέρονται να είναι δυο νεαρά αδέλφια συγχωριανοί του θύματος.

Όπως έγραψαν τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα» δυο εικοσιτετράωρα μετά το αιματηρό περιστατικό, ο αδελφός του τραυματισμένου από σφαίρα ο οποίος νωρίτερα είχε ξυλοκοπηθεί στην Αξό από δυο άτομα που του είχαν στήσει καρτέρι, κι ενώ αρχικά στην κατάθεση του φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς ότι δεν ξέρει ποιοι ήταν οι δράστες, το βράδυ της Πέμπτης μετέβη στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και έδωσε επίσημη μαρτυρική κατάθεση. Αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι αυτοί που τον χτύπησαν στο κεφάλι με μαγκούρες ήταν οι ίδιοι δράστες που πυροβόλησαν αργότερα τον αδελφό του στα Ζωνιανά, δηλαδή δυο νεαροί συγχωριανοί τους.

Όπως φέρεται να ανέφερε ο 45χρονος βρισκόταν σε καφενείο στην Αξό και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του να αναχωρήσει για τα Ζωνιανά. Κατά τη διαδρομή, σε μικρή απόσταση από το χωριό Αξό, του είχαν στήσει ενέδρα τα δυο άτομα που βρισκόταν μέσα σε όχημα. Σε σημείο του δρόμου που ήταν για κείνους βολικό, σταμάτησαν το όχημα του, το ένα άνοιξε την πόρτα του οδηγού και τον έβγαλε έξω ενώ το άλλο άρχισε να του ρίχνει μαγκουριές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Όπως φέρεται να είπε αφού τον χτύπησαν οι δράστες επιβιβάστηκαν στο όχημα τους ξανά και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 45χρονος τραυματισμένος όπως ήταν φέρεται να κάλεσε τον αδελφό του στο τηλέφωνο, να τον ενημέρωσε για την επίθεση που δέχτηκε και παράλληλα του είπε ότι κατευθύνεται στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων προκειμένου να δεχτεί ιατρική βοήθεια. Από κει και μετά, φαίνεται να μην γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στα Ζωνιανά και κάτω από ποιες συνθήκες πυροβόλησαν τον αδελφό του οι δυο νεαροί δράστες που τον είχαν ξυλοφορτώσει.

Ωστόσο, πληροφορίες των «Ρ.Ν.» αναφέρουν πως ενώ ο 55χρονος βρισκόμενος στα Ζωνιανά, ενημερώθηκε από τον αδελφό του τηλεφωνικά για τον τραυματισμό του από ξυλοδαρμό και αμέσως επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του μαζί με τη σύζυγο του για να πάνε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων να δούνε πως είναι.

Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του κι ενώ ήταν εν κινήσει το όχημα του, άρχισε να δέχεται καταιγισμό πυρών από τους δυο νεαρούς συγχωριανούς, που είχαν ήδη επιστρέψει από την Αξό και βρέθηκε στον δρόμο τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ βρισκόταν ακόμα μέσα στο αμάξι του, αντέδρασε, ανταποδίδοντας και ο ίδιος στους πυροβολισμούς που δεχόταν. Όταν κατάφερε να βγει από το όχημα του δέχτηκε από πίσω τη βολίδα που τον έπληξε στον ψηλά γοφό, διαπέρασε και καρφώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Τα παραπάνω είναι πληροφορίες και ο τραυματίας είναι αυτός που όταν θα καταθέσει για το περιστατικό θα διαφωτίσει για τα πραγματικά γεγονότα τις αστυνομικές αρχές ή τον ανακριτή που θα χειριστεί την υπόθεση.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ