Βίντεο – σοκ: Ξυλοκόπησε την σύντροφό του και τον σκύλο της στο μπαλκόνι!


Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύντροφο της στην Πάφο σήμερα το πρωί.

Τον ξυλοδαρμό τράβηξε σε video αυτόπτης μάρτυρας αφού γινόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος των εμπλεκομένων, που είναι και οι δύο Βούλγαροι πολίτες, προκαλώντας σοκ και έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, ενώ ήδη η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του δράστη, ο οποίος καταζητείται.

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό, ο δράστης χτυπά βάναυσα με χέρια και πόδια τη σύντροφο του, που βρίσκεται στο πάτωμα προσπαθώντας να προφυλαχθεί, ενώ χτυπήματα δέχεται και ο σκύλος που δείχνει να προσπαθεί να προφυλάξει τη γυναίκα.

Το περιστατικό οικογενειακής βίας διαδραματίστηκε σε πολυκατοικία σε κεντρικό σημείο της Κάτω Πάφου και καταγγέλθηκε αμέσως από αυτόπτες μάρτυρες στην Αστυνομία, ενώ σχετική καταγγελία έκανε στη συνέχεια και η παθούσα.

Το βίντεο στάληκε μάλιστα και στην Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πάφου όπου η 28χρονη γυναίκα είχε μεταφερθεί με τη βοήθεια γειτόνων της σε κακή κατάσταση και κρατήθηκε για νοσηλεία. Το θύμα του ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι ο 27χρονος σύντροφος της την ξυλοκόπησε νωρίς, το πρωί λόγω προσωπικών διαφορών, όπως ανέφερε.

Δείτε το video:

Πηγή: philenews.com


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ