Κορονοϊός-Λαμία: «Είχα αλωνίσει την Αταλάντη», είπε ο εγγονός του 85χρονου


Συναγερμός έχει σημάνει στην Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στη Λοκρίδα μετά την ταυτοποίηση 4 κρουσμάτων στο νοσοκομείο Λαμίας.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής (07/06) έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της συζύγου, της κόρης αλλά και του 28χρονου εγγονού του ηλικιωμένου που εμφάνισε πρώτος συμπτώματα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο 85χρονος με τη σύζυγο του που διαμένουν στην Αμερική επέστεψαν πριν 15 ημέρες μαζί με την κόρη τους που είχε πάει να τους επισκεφτεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τέστ στο αεροδρόμιο ήταν αρνητικά. Παρόλα αυτά μπήκαν όπως διαβεβαιώνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο παππούς μετά από 14 ημέρες εμφάνισε λοίμωξη του αναπνευστικού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας το Σάββατο.

Μια ημέρα μετά την Κυριακή και άρχισαν ήπια συμπτώματα και στις δύο γυναίκες.

Ο 28χρονος παραμένει ασυμπτωματικός, όμως φαίνεται πως είναι και αυτός που είχε τις περισσότερες επαφές στην Αταλάντη όπου διαμένει.

Έχει σημάνει συναγερμός στην Λοκρίδα με το Κέντρο Υγείας να ενισχύεται, ενώ αύριο θα γίνουν τεστ σε όλες τις κοντινές επαφές του νεαρού.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι φορείς είναι ανάστατοι καθώς φέρεται να δήλωσε πως «δεν θα σας το κρύψω έχω αλωνίσει την Αταλάντη».

Στη Λαμία εκεί όπου διαμένει το ηλικιωμένο ζευγάρι, ο 28χρονος διαβεβαιώνει ότι η οικογένεια, ούτε ο ίδιος δεν κυκλοφόρησε και δεν είχε επαφές.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ