Βίντεο: Ιερέας αποχωρεί από την Θεία Λειτουργία για να σβήσει πυρκαγιά

Σε μια πράξη ουσιαστικής αλληλεγγύης, προχώρησε ιερέας στο Ναύπλιο, ο οποίος αποχώρησε από την Θεία Κοινωνία προκειμένου να προσπαθήσει να σβήσει φωτιά που ξέσπασε στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Αγία Τριάδα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020. Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, περίπου στις 9:30 το πρωί πυκνοί καπνοί έκαναν την εμφάνισή τους από το εσωτερικό της εκκλησίας που αντιλήφθηκαν περίοικοι.

Στην φωτιά, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προσέτρεξε άμεσα ο π. Ιωάννης Μητροσύλης, ο οποίος είναι εθελοντής Αρχιπυροσβέστης με πλούσια δράση, που εκείνη την ώρα συμμετείχε παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας στην Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Πνεύματος, στην κεντρική εκκλησία της Αγίας Τριάδος όπου είναι εφημέριος και που σήμερα πανηγυρίζει..

Δείτε βίντεο:

Ο ιερέας δεν δίστασε να αποχωρήσει από την Θεία Λειτουργία του ναού που εορτάζει για να προσπαθήσει να σβήσει την φωτιά.

Η άμεση επέμβαση του απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς που θα είχε καταστρεπτικές συνέπειες, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία της φωτιάς.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here