Λαμία: Διασωληνώθηκε ο 85χρονος με κορονοϊό – Θρίλερ με επαφές του εγγονού


Δυσάρεστα είναι τα νέα από το Νοσοκομείο Λαμίας για την πορεία της υγείας του 85χρονου που πρώτος – από την 4μελη οικογένεια – διαγνώσθηκε με κορονοϊό

Η κατάστασή του επέβαλε να διασωληνωθεί για τη βελτίωση του οξυγόνου του και τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για αυτόν, καθώς υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα. Αντίθετα η κόρη του που νοσηλεύεται επίσης στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας είναι καλύτερα χωρίς υψηλούς πυρετούς και όλοι ελπίζουν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να πάρει εξιτήριο.

Επίσης σε θαλάμους αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, νοσηλεύεται εκτός από τον 28χρονο και η 80χρονη γιαγιά του.

Αταλάντη: Ολοκληρώθηκε η ιχνηλάτηση των επαφών του 28χρονου

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (9/6) η πρώτη ιχνηλάτηση των επαφών του 28χρονου που επέστρεψε από την Αμερική στα τέλη Μαΐου και νοσηλεύεται με κορονοϊό σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, έχοντας προηγουμένως «σπάσει» την υποχρεωτική καραντίνα κυκλοφορώντας στην περιοχή της Αταλάντης.

Από το πρωί συνεργείο του ΕΟΔΥ στο ΚΑΠΗ του Δήμου Λοκρών, έπαιρνε δείγματα από τα πρόσωπα που έφερε η ιχνηλάτηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς και της Αστυνομίας.

Αν και η πρόβλεψη αρχικά ήταν για 14 άτομα, τελικά πάρθηκαν δείγματα από 19, όλα πρώτες επαφές του 28χρονου, που φέρεται να ήταν ιδιαίτερα δραστήριος όσες ημέρες έμεινε στη Λοκρική πρωτεύουσα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ