«Πυρά» Λοβέρδου κατά Τουλουπάκη με επιστολή του στην Προανακριτική Επιτροπή


Απολύτως ψευδείς χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς Τουλουπάκη ότι δήθεν συνταξίδευε σε αεροπορική πτήση από Βιέννη προς Αθήνα με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Με επιστολή προς τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής ο κ. Λοβέρδος καταλογίζει πανικό στη «συμμορία» που επιχειρεί να τον εμπλέξει στην υπόθεση για να αποσείσει τις δικές της ευθύνες.

Η επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου στην Προανακριτική Επιτροπή:

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη σε έγγραφο υπόμνημα εξηγήσεων της προς τους Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου κ.κ. Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη, που διενεργούν προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση Novartis, αναφέρει, ότι δήθεν συνταξίδευσα σε αεροπορική πτήση από Βιέννη προς Αθήνα με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή.

Η αναφορά αυτή, η οποία αναπαράχθηκε πρωτοσέλιδο και με ψευδέστατους ερμηνευτικούς ισχυρισμούς από την εφημερίδα «Δημοκρατία» τυγχάνει απολύτως ψευδής, δεδομένου ότι δεν έχω ταξιδέψει από Βιέννη προς Αθήνα όχι μόνο κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά και για όλο το έτος 2018 καθώς και για όλο το έτος 2019.

Κύριε Πρόεδρε,

Είναι προφανές ότι οι εμπλεκόμενοι στην κατά τον Ποινικό Κώδικα σχετική συμμορία, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον αμείλικτα ερωτήματα της ελληνικής Δικαιοσύνης, έχουν καταληφθεί από πανικό εξαιτίας της δεινής θέσης που έχουν περιέλθει και προσπαθούν να αποσείσουν τις πάσης φύσεως ευθύνες τους με ψευδείς ισχυρισμούς που αναδεικνύουν την εσχάτη ένδεια των υπερασπιστικών τους θέσεων για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ