Στον εισαγγελέα η παρουσιάστρια που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέβαλε μήνυση κατά της παρουσιάστριας

Στην Εισαγγελία θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Ιωάννα Κουσκούση, καθώς συνελήφθη χθες το απόγευμα, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Την ώρα που ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με νερό.

Λίγο μετά τις 16:00 και ενώ ο υφυπουργός γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δέχτηκε επίθεση από τη ραδιοφωνική παραγωγό. Η Ιωάννα Κουσκούση προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο Νίκος Χαρδαλιάς αποφάσισε να μην χαριστεί στην Ιωάννα Κουσκούση λόγω του ότι η πράξη της τρομοκράτησε μέλη της οικογένειάς του. Αμέσως μετά το περιστατικό προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ιωάννα Κουσκούση πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα. Πριν λίγο καιρό είχε επιτεθεί φραστικά σε αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους για τα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού, ενώ «επική» ήταν και η αντιπαράθεση της επίσης με αστυνομικούς, στον Λευκό Πύργο, στην αρχή της καραντίνας, ενώ μάλιστα ήταν μαζί της ο ανήλικος γιος της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ