Φρίκη: Διεστραμμένος 85χρονος ασελγούσε σε σκυλίτσα!


Αδιανότητα τα όσα συνέβαιναν σε ένα χωριό της Αχαΐας

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία που έκανε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιαλείας, σύμφωνα με την οποία ένας 85χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες «ορέξεις» του σε μια σκυλίτσα σε ένα ορεινό χωριό κοντά στις Νεραντζιές Αχαΐας!

Μάλιστα, όπως φέρεται ότι έχει κατατεθεί, ο ηλικιωμένος κακοποίησε σεξουαλικά τη Μίλβα -όπως oνομάστηκε το άτυχο σκυλάκι- μπροστά σε άλλα άτομα, τα οποία όμως δεν αντέδρασαν και δεν έκαναν το παραμικρό για να τον σταματήσουν!

Η καταγγελία έγινε ανώνυμα και ο σκύλος, μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, όπου όπως δηλώνει η πρόεδρος του Συλλόγου, Σία Σοφιανοπούλου, διαπιστώθηκε με ιατρική γνωμάτευση η κακοποίηση.

Ο Σύλλογος έχει κινήσει τις νομικές διαδικασίες και καλεί τους μάρτυρες να βοηθήσουν. Η μικρή Μίλβα, όπως ονομάστηκε το σκυλάκι, φιλοξενείται ήδη, ενώ ζητείται μόνιμο σπίτι για να την υιοθετήσει.

Ασέλγεια και με το χαρτί… κτηνιάτρου!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο φιλοζωικός σύλλογος από μια κοπέλα η οποία βρήκε σε κακή κατάσταση τη Μίλβα και τη μετέφερε στην συνέχεια σε κτηνίατρο.

Εκείνος, αφού την εξέτασε, διαπίστωσε ότι είχε γίνει όντως η κακοποίηση. Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος και ο σύλλογος καλεί μάρτυρες να καταθέσουν.

Τα μέλη του συλλόγου καταλήγουν στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς όσους εγκαταλείπουν τα κατοικίδιά τους: «Πριν εγκαταλείψετε το ζωάκι σας ή το δώσετε στον πρώτο τυχόντα που βρέθηκε μπροστά σας, σκεφτείτε πως μπορεί να είναι αυτή η κατάληξή του και να είναι η δική σας αδιαφορία κι ανευθυνότητα που το έφερε στα χέρια του».

Σημειώνεται ότι ήδη έχει βρεθεί χώρος που θα φιλοξενήσει προσωρινά το σκυλάκι και πλέον αναζητείται φιλόζωος για να το υιοθετήσει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ