Μαντλίν: «Πάω να κάνω κάτι φρικτό» – Η μαρτυρία της πρώην του Γερμανού παιδόφιλου


Ο Μπρίκνερ ήταν αποφασισμένος αρκετές ημέρες πριν, να απαγάγει την Μαντλίν

Κορυφώνεται η αγωνία για το τι συνέβη στην Μαντλίν ΜακΚάν καθώς νούμερο 1 ύποπτος για την εξαφάνιση του παιδιού, Κρίστιαν Μπρίκνερ, φαίνεται πως σχεδίαζε αρκετό καιρό την απαγωγή της.

Μιλώντας στην βρετανική Sun, η πρώην σύντροφος του Γερμανού παιδόφιλου εκείνη την περίοδο, το 2007, αποκάλυψε πως ο Μπρίκνερ της είχε εκμυστηρευτεί μια ημέρα πριν η Μαντλίν εξαφανιστεί πως «πρόκειται να κάνω κάτι φρικτό».

«Έχω μια δουλειά στην Praia da Luz αύριο. Είναι μια φρικτή δουλειά αλλά πρέπει να την κάνω και θα μου αλλάξει την ζωή. Δεν θα με δεις για λίγο καιρό», ήταν τα λόγια του Μπρίκνερ στις 2 Μαΐου του 2007, όπως αποκάλυψε η πρώην σύντροφός του, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το όνομά της.

Την επόμενη ημέρα, στις 3 Μαΐου, η Μαντλίν εξαφανίστηκε και η τύχη της παραμένει άγνωστη εδώ και 13 χρόνια, αν και η οι αστυνομικές Αρχές της Γερμανίας αναφέρουν με κάθε βεβαιότητα πως το παιδί είναι νεκρό.

Έτσι τη σκότωσε ο Γερμανός παιδόφιλος

Το κουβάρι της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν έχει αρχίσει και ξετυλίγεται, μετά την αποκάλυψη πως ο Γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, είναι ο άνθρωπος που την πήρε από το τουριστικό θέρετρο στο Αλγκάρβε τον Μάιο του 2007.

Μετά από έρευνες των γερμανικών Αρχών, ο Μπρίκνερ ανέβηκε πρώτος στη λίστα των υπόπτων, με τον επικεφαλής της έρευνας να δηλώνει στο Sky News πως θεωρείται δεδομένο ότι η Μαντλίν είναι νεκρή. Το γεγονός πως ο 43χρονος παιδόφιλος δεν συνεργάζεται, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Μιλώντας στην βρετανική εκπομπή, «Good Morning Britain», ο αρχιστυντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Bild, Julian Reichelt, αποκάλυψε πως η αστυνομία έχει στην διάθεσή της πληροφορίες που όχι μόνο επιβεβαιώνουν τον θάνατο της Μαντλίν αλλά και τον τρόπο που το παιδί έχασε την ζωή του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ