Σελίν Ντιόν: Αυτή είναι η νέα ημερομηνία της συναυλίας της στην Αθήνα


Για του χρόνου τον Ιούλιο αναβάλλεται η συναυλία της Σελίν Ντιόν στην Ελλάδα, λόγω των μέτρων προστασίας ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού.

Έτσι η προγραμματισμένη συναυλία της Σελίν Ντιόν για τις 31 Ιουλίου 2020 στο ΟΑΚΑ, μεταφέρεται στις 23 Ιουλίου 2021, που σημαίνει ότι οι Έλληνες θαυμαστές της θα πρέπει να κάνουν ένα χρόνο υπομονή.

Σημειώνεται ότι ολόκληρη η περιοδεία της με τίτλο «COURAGE WORLD TOUR» αναβάλλεται για το 2021, λόγω της κρίσης του COVID-19. Συγκεκριμένα, οι συναυλίες της στην Ευρώπη έχουν επαναπρογραμματιστεί και θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2021, ενώ στη Βόρεια Αμερική θα ανακοινωθούν σύντομα.

Προτεραιότητα της ερμηνεύτριας και της Concerts West/ AEG Presents αποτελεί η ασφάλεια και η υγεία όλων. Με κύριο γνώμονα πάντα την ασφάλεια, η περιοδεία θα ξεκινήσει στην Ευρώπη στις 19 Μαρτίου 2021 στο Παρίσι, και θα συνεχιστεί σε 32 πόλεις στην Ευρώπη τον Ιούλιο του 2021.

«Ήλπιζα πραγματικά ότι κάποια στιγμή φέτος θα καταφέρναμε να επιστρέψουμε στη σκηνή, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων», δήλωσε η Σελίν Ντιόν. «Ολόκληρος ο κόσμος έχει βιώσει τόσο δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, και η καρδιά μου είναι κοντά σε όλους εκείνους που έχουν υποφέρει. Είμαι σίγουρη ότι τελικά θα το ξεπεράσουμε μαζί και θα επανορθώσουμε για το χαμένο χρόνο. Μου λείπουν οι συναυλίες μας… ανυπομονώ να τραγουδήσω ξανά μαζί με όλους εσάς. Μείνετε όλοι ασφαλείς… τα λέμε σύντομα!».

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για τις εμφανίσεις του 2020 ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες του 2021.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ