Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη Ε.Κ. που ανακρίνεται από τις Αρχές


Ως κύρια ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Π. κρατείται και ανακρίνεται από τις Αρχές η 35χρονη Ε.Κ., φίλη της Ιωάννας η οποία δούλευε σε εταιρία που συνεργαζόταν με την ασφαλιστική

Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, μιας και η Ιωάννα κατάγεται από την Αμφιλοχία, ενώ η 35χρονη φερόμενη ως δράστις της επίθεσης, κατάγεται από χωριό που βρίσκεται πολύ κοντά.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα καθώς από το πρωί της Πέμπτης προσήχθη και καταθέτει η 35χρονη Ε.Κ. από το Παγκράτι, η οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι η βασική ύποπτος για την επίθεση.

Η 35χρονη είναι ιδωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και κατά πληροφορίες είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 35χρονης μια γυναικεία περούκα και μια τηλεκάρτα και εξετάζουν αν με αυτή τηλεφώνησε στην εταιρεία ραδιοταξί την οποία χρησιμοποίησε η «βιτριολίστρια».

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υποθεση.

Το Policenews εξασφάλισε την φωτογραφία της 35χρονης την οποία σας παρουσιάζει πιο κάτω:

Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μέσα στην ημέρα είναι πιθανόν να προσαχθεί και η δεύτερη γυναίκα για την οποία οι αστυνομικοί κατέληξαν ότι είναι επίσης ύποπτη για την επίθεση.

Η μαυροντυμένη γυναίκα που χτύπησε το πρωί της 20ης Μαΐου έχει εντυπωσιάσει τους αξιωματικούς για τη μεθοδικότητα με την οποία σχεδίασε και εκτέλεσε την επίθεση. Λες και ξεπατίκωσε μεθόδους CSI προκειμένου σε όλη τη διαδρομή της να σβήνει τα ίχνη της και να βάζει τρικλοποδιές στους διώκτες της.

Χαρτογράφησε τις κάμερες της περιοχής, ποιες λειτουργούν, προς τα πού στρέφονταν, ποιες ήταν τυφλές. Ολα ήταν πολύ προσεκτικά σχεδιασμένα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και ακρίβεια, όπως μια αράχνη εξυφαίνει τον ιστό της. Προμηθεύτηκε, όπως όλα δείχνουν, το βιτριόλι από το Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία και διεύθυνση, ενώ χρησιμοποίησε ταξί που παρήγγειλε μέσω τηλεφωνικού θαλάμου για να την πάρει μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Και φυσικά, γνώριζε ότι το κινητό τηλέφωνο θα μπορούσε να την κάψει. Γι’ αυτό και φρόντισε να το απενεργοποιήσει το διάστημα που θα έστηνε καρτέρι και θα χτυπούσε με το καυστικό υγρό το θύμα της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ