Συνελήφθη η 35χρονη ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι


Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για την 35χρονη που είχε προσαχθεί από το πρωί και ανακρίνεται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη με βάση τα στοιχεία που έχει η αστυνομία μιας και η νεαρή θεωρείται η κύρια ύποπτη για την επίθεση.

Η νεαρή κοπέλα δεν έχει πει κάτι σχετικά με την υπόθεση στους αστυνομικούς, ωστόσο, τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν στην μετατροπή της προσαγωγής σε σύλληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η βασική ύποπτη είχε εμμονή με την 34χρονη για ένα προσωπικό θέμα. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπήρξε ερωτική αντιζηλία με αφορμή ένα add ενός άντρα στην Ιωάννα στο facebook.

Την ίδια ώρα, στην κατοχή της βρέθηκε μια τηλεκάρτα – με την οποία φέρεται να είναι αυτή που χρησιμοποίησε για να καλέσει εταιρεία ραδιοταξί – καθώς και μια περούκα.

Τι λέει ο σύντροφος της 35χρονης υπόπτου για την σχέση του με την Ιωάννα

Οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή της βασικής υπόπτου για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο της επίθεσης ήταν ερωτική αντιζηλία, καθώς η 35χρονη πιθανά να είχε κατηγορήσει την 34χρονη Ιωάννα ότι μπήκε ανάμεσα στην σχέση της.

Όμως ο σύντροφος της 35χρονης που προσήχθη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα κατέθεσε στις Αρχές.

Η 35χρονη είχε ενοχληθεί ιδιαιτέρως από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη πριν από έναν χρόνο και το μένος της δεν είχε σβήσει όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο άνδρας, δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το θύμα.

Ακόμη, είπε ότι η 35χρονης θεωρούσε λανθασμένα ότι η 34χρονη έμπαινε εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους.

Η βασική ύποπτος

Η 35χρόνη που έχει προσαχθεί στην αστυνομία, 22 μέρες μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο και λέγεται ότι είχε σχέση με έναν δικηγόρο με τον οποίο μέσα στο τελευταίο χρόνο είχε και η Ιωάννα, επιβεβαιώνοντας την αρχική θεωρία ότι πρόκειται για ερωτική αντιζηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ύποπτη φέρεται να ομολόγησε τελικά την πράξη της και μάλιστα αυτή την ώρα γίνεται αναπαράσταση της επίθεσης και του τρόπου διαφυγής της από το σημείο.

Τι βρήκε η αστυνομία σπίτι της

Μάλιστα στην έρευνα των Αρχών στο σπίτι της 35χρονης βρέθηκαν, η καμπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης, η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει ταξί από το σημείο της επίθεσης, αλλά και η περούκα που φορούσε για να κρύψει τα πραγματικά της χαρακτηριστικά, φαίνεται πως είναι καθαρά προσωπικά.

Ήξερε τι έκανε

Η 35χρονη βρίσκεται στον στενό κύκλο των επαφών της Ιωάννας και μάλιστα αυτή και η δεύτερη ύποπτη δεν ήταν από τα άτομα που είχαν κεντρίσει από την αρχή το ενδιαφέρον των Αρχών αλλά για δυο εντελώς νέα πρόσωπα.

Ο τρόπος δράσης της δράστιδος δείχνει άνθρωπο που ήξερε πάρα πολύ καλά την λειτουργία του νομικού συστήματος και γι’ αυτό η αστυνομία χρειάστηκε 22 μέρες για να εντοπίσει τα λάθη στο έγκλημα.

Είναι γνωστό ότι έγκλημα χωρίς κανένα λάθος δεν υπάρχει ωστόσο φάνηκε από τις δυσκολίες που συνάντησαν οι αστυνομικές αρχές στην διαλεύκανση αυτού του σοκαριστικού εγκλήματος ότι η οργάνωση και ο βαθμός προμελέτης ήταν απίστευτοι, ενώ έρχεται πολύ λογικά το συμπέρασμα πως ο άνθρωπος που συντόνισε αυτήν την φρικιαστική πράξη ήταν και πολύ καλός γνώστης των νομικών διαδικασιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», το στοιχείο που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης.

Θεία 35χρονης: “Πέσαμε από τα σύννεφα”

Η θεία της 35χρονης Ε.Κ. φανερά ξαφνιασμένη δήλωσε αποκλειστικά στο eReportaz.gr: “Μας ξάφνιασε πολύ αυτό που μάθαμε γιατί είναι πολύ καλή οικογένεια και τα παιδιά καθώς έφυγαν για Αθήνα. Τώρα τι έγινε πως να ξέρουμε και εμείς; Μέσα από την τηλεόραση το μάθαμε.Ήταν πολύ καλή κοπέλα. Την βλέπαμε κάπου κάπου στο χωριό και φαινόταν ένα αθώο κοριτσάκι. Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Σήμερα πέσαμε από τα σύννεφα. Και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας ήταν πολύ καλά. Δεν γνωρίζω τι σχέσεις είχε με το θύμα”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ