«Το καλοκαίρι αλλιώς»: Ξενάγηση στις ομορφιές των νησιών του Β. Αιγαίου


«Βόρειο Αιγαίο, το καλοκαίρι αλλιώς»: με αυτό το «σύνθημα» και με πρωταγωνιστές δημοφιλείς τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιούς, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μάς ξεναγεί στις ομορφιές των νησιών της.

Πρωταγωνιστές της τουριστικής καμπάνιας, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, είναι «άνθρωποι των νησιών που είναι γνωστοί από τον ευρύτερο χώρο της showbiz».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσιάζει την Ικαρία, ο Γιώργος Αυτιάς τη Σάμο, η Ναταλία Γερμανού τη Μυτιλήνη, ο Χριστόφορος Μερούσης τη Χίο, ο Στέλιος Ρόκος τη Λήμνο, ενώ πρέσβειρα της προσπάθειας είναι η Μιμή Ντενίση.

Μέσα από χρώματα, δαντελένιες ακρογιαλιές, τοπικά εδέσματα, η Περιφέρεια μάς ξεναγεί σε ένα καλοκαίρι, που θα είναι αλλιώτικο λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, αλλά υπόσχεται στους επισκέπτες των νησιών του Βορείου Αιγαίου αξιομνημόνευτες στιγμές.

Οι συντελεστές προσφέρθηκαν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην καμπάνια, εκφράζοντας – ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί – τη μεγάλη αγάπη που έχουν για την ιδιαίτερη πατρίδα τους και το Βόρειο Αιγαίο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ