Βιτριόλι: Έψαχναν την 35χρονη στην Αθήνα κι εκείνη έτρωγε σουβλάκια στο χωριό


Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς της 35χρονης γυναίκας που συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα. Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που την γνώριζαν δεν παρατήρησαν κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά της μετά την φρικτή επίθεση,

Όσο οι Αρχές αναζητούσαν τα ίχνη της 35χρονης φερόμενης ως δράστριας, εκείνη, σύμφωνα πάντα με μαρτυρία, είχε πάει στο χωριό της, γλεντούσε μέχρι το πρωί και έτρωγε σουβλάκια.

Όπως χαρακτηριστικά είπε στον ΑΝΤ1 ένας φίλος της: «Είχε έρθει από την Παρασκευή του Αγίου Πνεύματος. Εγώ την συνάντησα την Κυριακή το απόγευμα. Έτρωγε σουβλάκια σε μαγαζί διπλανού χωριού και δε μου φάνηκε ούτε αγχωμένη ούτε διαφορετική. Ήταν όπως πάντα. Ευδιάθετη και χαμογελαστή. Το προηγούμενο βράδυ μάλιστα, διασκέδαζε μέχρι το πρωί σε κλαμπ της περιοχής μας».

Η αίτηση άδειας της 35χρονης για την ημέρα της επίθεσης

Προσωπικούς λόγους είχε επικαλεστεί η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα για να απουσιάσει την 20η Μαΐου (σ.σ. την ημέρα της επίθεσης) από την δικηγορική εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Η 35χρονη, όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας, την παραμονή της επίθεσης είχε αιτηθεί με email από τους προϊσταμένους άδεια, προκειμένου να απουσιάσει από την δουλειά της.

Στη αίτηση άδειας της η 35χρονη αναφέρει:

Καλημέρα σας,

Ήθελα να σας αιτηθώ άδεια αύριο στις 20/5/2020 για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παραμένω στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Κ.Ε.

Τμήμα Ανάκτησης Απαιτήσεων

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ