Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο: Όλα όσα έγιναν στο 1ο Webinar


Στο επίκεντρο οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Το πρώτο HCCI Webinar με τίτλο «Ελληνοκινεζικές εμπορικές σχέσεις- Ευκαιρίες και Προκλήσεις μετά τον Covid-19» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 στέφθηκε με επιτυχία.

Αφορμή του Webinar ήταν η επέτειος των 48 ετών από την σύναψη των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Κίνας στις 5 Ιουνίου 1972 και η επέτειος των 25 ετών από την ίδρυση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου το 1995 εγκαινιάζοντας έτσι την νέα ψηφιακή εποχή.

Τιμώμενο πρόσωπο και κύρια ομιλήτρια ήταν η Πρέσβης της Λ.Δ.Κ. Κα Ζανγκ Κιουέ.

Τιμώμενοι ομιλητές ήταν ο Κος Γρηγόρης Δημητριάδης Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφιας του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Κος Βασίλης Κορκίδης Πρόεδρος Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραια, ο Κος Γιώργος Πατέρας Πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο Κος Λύσανδρος Τσιλίδης Πρόεδρος FedHATTA, ο Κος Ανδρέας Ποταμιάνος Πρόεδρος Ελληνοκινεζικού Συνδέσμου, ο Κος Δημήτρης Μαθιός Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιά. Μας τίμησαν συμμετέχοντας στην συζήτηση ο Πρέσβης της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Πεκίνο Κος Γιώργος Ηλιόπουλος και ο εφοπλιστής Κος Γιώργος Προκοπίου με σημεία αναφοράς στην Κινεζική αγορά.

Συντονιστής του Webinar ήταν ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΕΒΕ Κος Γιώργος Ξηραδάκης, που με την εμπειρία του συνετέλεσε στην άρτια διεξαγωγή του προγράμματος.

Το Webinar άνοιξε ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Κος Κωνσταντίνος Γιαννίδης εγκαινιάζοντας την νέα ψηφιακή εποχή του Επιμελητηρίου.

Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που έχουν παρουσιαστεί εν μέσω πανδημίας, παρουσιάζοντας ο καθένας στον τομέα του, αναλυτικά τις θέσεις και τις προτάσεις τους.

Η κύρια ομιλήτρια Πρέσβης της Λ.Δ.Κ. Κα Ζανγκ Κιουέ αφού άκουσε όλες τις πλευρές, εξέφρασε την πολιτική της Κίνας τόσο στο εσωτερικό της, όσο και στην εξωτερική πολιτική, καλύπτοντας όλους τους τομείς και απορίες των σχετικών κλάδων καθώς και μέρος του Business Plan της Κίνας.

Για περισσότερα δείτε ΕΔΩ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ