Εξαφάνιση 10χρονης στις Αχαρνές: Τι λέει ο πατέρας του παιδιού


Συναγερμός έχει σημάνει στις Αχαρνές καθώς ένα 10χρονο κοριτσάκι αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου (13/06)

«Βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα στις Αχαρνές και χάθηκε το παιδί», είπε ο πατέρας του στο Open.

Όπως δήλωσε, το παιδί δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται κοντά στην κατοικία αλλά σε ένα άλλο, λίγο πιο μακριά, στην λεωφόρο Καραμανλή και χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή, κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή οι Αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τόνισε ότι το παιδί για πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από την κατοικία τους. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η μικρή δεν πήγαινε πουθενά «χωρίς τη μητέρα της».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το Σάββατο (13/06), τις βραδινές ώρες, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ