Μαρκέλλα: Βίντεο ντοκουμέντο ρίχνει «φως» στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης


Την άκρη του νήματος ως προς τις συνθήκες της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας αναζητούν οι Αρχές.

Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας βρίσκεται ένα βίντεο – ντοκουμέντο. Κάμερα κατέγραψε τη γυναίκα στο σημείο που αφήνει ελεύθερο το 10χρονο κοριτσάκι για να πάει στο σπίτι του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, είναι θολό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η γυναίκα που πήρε το μικρό κορίτσι έχει ταυτοποιηθεί.

Στη Μαρκέλλα, αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφία της ύποπτης γυναίκας από το δελτίο ταυτότητάς της, με την 10χρονη να την αναγνωρίζει.

Τα συγκλονιστικά λόγια του αδερφού της

Συγκλονισμένος είναι και ο αδερφός της 10χρονης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έκανε ό,τι μπορούσε για τον εντοπισμό της αδερφής του.

«Από την πρώτη στιγμή τα αδέρφια και η οικογένεια είναι δίπλα στη Μαρκέλλα. Τρέχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις οργανώσεις, και το Χαμόγελο του Παιδιού, που βοηθούν. Απλά θέλω να κάνω ένα ερώτημα: Πώς γίνεται κάποιος να κρίνει ποιο είναι το σωστό για την αδερφή μου; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αυτή την κατάσταση. Υπάρχω και εγώ και η αδερφή μου που μπορούμε να πάρουμε την επιμέλεια. Αν δεν εξεταστούμε, έχουμε δουλειά, έχουμε σπίτι, ποιος θα το κρίνει;», δήλωσε.

«Λογικά το οικογενειακό περιβάλλον δεν θα κριθεί εντάξει. Οπότε θα οδηγηθούμε σε άλλες διαδικασίες. Εγώ δεν μένω με την μητέρα μου, μένω αλλού, κοντά στην περιοχή. Πηγαίνω κανονικά στο σπίτι, παίρνω τα αδέρφια μου. Το ότι δεν μένω στο σπίτι, δε σημαίνει κάτι», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Όποιος είναι ο υπεύθυνος να το πληρώσει. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο υπεύθυνος, ούτε αν είναι συγγενής μου, ούτε τίποτα. Η αδερφή μου έχει περάσει μαρτύρια, και ακόμα περνάει. Δεν έχει έρθει στο σπίτι της, δεν την έχω δει. Εγώ θέλω να γυρίσει στο σπίτι. Αν δεν είναι το οικογενειακό περιβάλλον, θα την πάρω εγώ στο σπίτι μου. Υπάρχουν άνθρωποι που θα την μεγαλώσουν καλύτερα από ένα ίδρυμα», συνέχισε ο αδερφός.

Αναφορικά με το ποιος είχε πάρει την μικρή, ο ίδιος τόνισε στο MEGA ότι «δεν πηγαίνει κάπου το μυαλό μου γιατί υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Οι αστυνομικές αρχές νομίζω ότι το τρέχουν», ενώ πρόσθεσε ότι «το κορίτσι είναι εντάξει, δέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγους. Έχει ξεφύγει από το πρώτο σοκ και προσπαθεί να ηρεμίσει».

Από το περιβάλλον της 10χρονης η απαγωγή

Το πρωί της Δευτέρας (15/06), μιλώντας το Mega, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος εκτίμησε ότι η απαγωγή προέρχεται από το περιβάλλον του παιδιού, τονίζοντας βέβαια ότι αυτό μένει να επιβεβαιωθεί και από την Ελληνική Αστυνομία.

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει πληροφόρηση ότι το παιδί υπέστη βία, ενώ διεμήνυσε ότι ο εισαγγελέας θα ενημερωθεί για το βίο του παιδιού, πώς ζούσε με την οικογένειά του αλλά και πώς θα ζει στο μέλλον, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αρθεί η επιμέλεια του παιδιού από τη φυσική του οικογένεια.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ